ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Το Πράσινο Τσάι και τα οφέλη του!

Το Πράσινο Τσάι και τα οφέλη του!

Το πράσινο τσάι καταναλώνεται παγκοσμίως ιδιαίτερα στις χώρες της Άπω Ανατολής και θεωρείται από πολλούς το καλύτερο και πιο υγιεινό ρόφημα που υπάρχει. Φυσικά, κανένα ρόφημα από μόνο του δε μπορεί να προστατέψει από τις αρρώστιες.

Η ατομική υγεία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωής και τα γονίδια του καθενός, έτσι ακόμα κι αν κάποιος πίνει πράσινο τσάι όλη την ημέρα, θα χρειαστεί παράλληλα να προσέχει τον εαυτό του και με άλλους τρόπους, όπως με το να μην καπνίζει, να αθλείται και να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή.

Περιέχει καφεΐνη και πολυφαινόλες, γνωστές ως κατεχίνες. Οι κατεχίνες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες που αντιμετωπίζουν αλλά και προλαμβάνουν την κυτταρική καταστροφή. Η πιο σημαντική κατεχίνη είναι η επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), η οποία θεωρείται υπεύθυνη για πολλές ευεργετικές δράσεις του τσαγιού. Πιο συγκεκριμένα, θεωρείται ότι:

  1. Αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών
  2. Καίει το λίπος και βοηθάει στην άσκηση
  3. Παρατείνει το προσδόκιμο επιβίωσης
  4. Καταπολεμά το άγχος
  5. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και χαμηλώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα
  6. Προστατεύει τους πνεύμονες από το κάπνισμα
  7. Προστατεύει το ήπαρ(συκώτι) από το αλκοόλ
  8. Αποτρέπει την καταστροφή των δοντιών και μειώνει την κακοσμία του στόματος
  9. Συμβάλλει στη αναδόμηση των οστών
  10. Βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού
  11. Ενυδατώνει καλύτερα από το νερό

Κάποια από αυτά έχουν τεκμηριωθεί με μελέτες, ενώ κάποια άλλα όχι.

Σύμφωνα με μια ανασκόπηση μελετών του 2013, το πράσινο τσάι βοήθησε στην πρόληψη μιας σειράς θεμάτων που σχετίζονται με την καρδιακή λειτουργία, από την υψηλή αρτηριακή πίεση έως τη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Ό,τι  βοηθά την καρδιακή λειτουργία είναι συνήθως καλό και για την εγκεφαλική λειτουργία, αφού ο εγκέφαλος χρειάζεται επίσης υγιή αγγεία. Σε μια μελέτη από την Ελβετία, η μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου έδειξε ότι άνθρωποι που κατανάλωναν συστηματικά πράσινο τσάι παρουσίαζαν μεγαλύτερη δραστηριότητα σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη.

Πρόσφατη μελέτη του 2017 έδειξε ότι η EGCG έχει την ιδιότητα να ελέγχει την υπεργλυκαιμία, να μειώνει το σωματικό βάρος και να ελαττώνει τις επιπλοκές του διαβήτη. Παράλληλα, φαίνεται ότι μειώνει τα επίπεδα ολικής χοληστερόλης στο αίμα καθώς και την άθροιση λιπών (στεάτωση) στο ήπαρ

Η εταιρεία HEALTH SIGN προτείνει το συμπλήρωμα διατροφής SUPER ANTIOXIDANT για την αποτοξίνωση του οργανισμού.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
1. Polyphenols: benefits to the cardiovascular system in health and in aging. Khurana S, Venkataraman K, Hollingsworth A, Piche M, Tai TC. Nutrients. 2013 Sep 26;5(10):3779-827.
2. Natural Polyphenols in the Treatment of Alzheimer's Disease. Noratiqah SB, Naina-Mohamed I, Zulfarina MS, Qodriyah HM. Curr Drug Targets. 2017 Mar 28.
3. Green tea epigallocatechin 3-gallate alleviates hyperglycemia and reduces advanced glycation end products via nrf2 pathway in mice with high fat diet-induced obesity. Sampath C, Rashid MR, Sang S, Ahmedna M. Biomed Pharmacother. 2017 Mar;87:73-81.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!